miercuri, 8 februarie 2012

Piept de pui cu ciuperci si cartofi la cuptor

Imi place foarte mult carnea de pui, iar sotului meu ii plac ciupercile, asa ca am imbinat cele doua preferinte si a iesit ceva supeer delicios. E o reteta rapida si simpla.
Ingrediente:
-6 cartofi mai maricei
-2 cutii de ciuperci
-1 piept de pui
-ulei de masline
-sare, piper, boia dulce
-150 g cascaval


Modalitate de preparare:
Cartofii ii curatati, ii taiati cubulete mici si ii asezati intr-o tava pe care ati pus o foaie de copt. Ii condimentati cu sare si piper, ii stropiti cu putin ulei de masline si ii dati la cuptor.

Intre timp, taiati pieptul de pui in fasiute mici si il caliti in putin ulei, il condimentati cu sare si boia de ardei dulce.
Cand cartofii s-au rumenit adaugati pieptul de pui, ciupercile si cascavalul dat prin razatoarea mare.


Dati iarasi la cuptor si lasati pana se rumeneste cascavalul. Pofta buna!!!

2 comentarii:

  1. Hei, buna reteta asta, creca o sa fac si eu dar in loc de cascaval o sa presar niste parmezan :)
    Acum ti-am descoperit blogul, o sa te mai vizitez ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. :)E tare gustoasa, cred ca parmezanul ii da o savoare aparte:) Am cam lasat in paragina blogul asta, nu am mai postat din februarie. Parca mi s-a facut dor, o sa ma reapuc:)

    RăspundețiȘtergere