Multumesc Ralu pentru rabdarea de a face poze in timp ce gateai:))
Ingrediente:
-aripioare si spata de pui
-1 morcov
-ardei rosu, galben si verde
-bors magic
-ceapa
-radacina de patrunjel
-patrunjel verde
-rosii in conserva
-taietei
-condimente
Spalati bine bucatile de pui si le puneti la fiert, luand din cand in cand spuma de deasupra. 
Intre timp taiati toate legumele cubulete.

Cand nu a mai lasat carnea deloc spuma, adaugati legumele, condimentati si lasati sa fiarba la foc mediu.
Cand legumele sunt aproape fierte , adauagati rosiile din conserva, taieteii si acriti cu bors magic.

Mai dati cateva clocote si opriti focul. Adaugati patrunjel verde pe deasupra. Serviti cu pofta!!!

Intre timp taiati toate legumele cubulete.


Cand nu a mai lasat carnea deloc spuma, adaugati legumele, condimentati si lasati sa fiarba la foc mediu.

Cand legumele sunt aproape fierte , adauagati rosiile din conserva, taieteii si acriti cu bors magic.

Mai dati cateva clocote si opriti focul. Adaugati patrunjel verde pe deasupra. Serviti cu pofta!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu