joi, 19 ianuarie 2012

Muschiulet de porc cu legume (la dry cooker)


Pentru acest fel de mancare am folosit o tigaie dry cooker, unde nu e necesara folosirea uleiului.
Ingrediente:
-1 muschiulet de porc
-jumatate de dovlecel
-un manunchi de brocolli
-2 morcovi
-4 cartofi
Muschiuletul de porc l-am taiat fasii si l-am fragezit cu ciocanul pentru batut carne (de m-a auzit tot blocul). L-am condimentat cu condimente pentru gratar, am turnat cateva picaturi de ulei peste el si l-am lasat circa 2 ore la frigider, ca sa intre condimentele in carne.

Separat am pus la fiert cartofii, morcovii si manunchiul de brocolli. Dovlecelul l-am curatat si l-am taiat felii subtiri. Dupa ce s-au fiert, am curatat cartofii si morcovii si i-am taiat in 4. Am scos carnea de la frigider si am pus-o in tigaie alaturi de morcovi, brocolli, dovlecei si cartofi. E un fel de mancare sanatos si se face foarte repede, chiar si de catre bucataresele neexperimentate. Pofta buna!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu