marți, 31 ianuarie 2012

Carne cu ciuperci si smantana la cuptor

Este un fel de mancare care se face foarte usor si nu necesita cine stie ce cunostinte culinare.
Ingrediente:
-500 g carne (eu am pus muschiulet de porc)
-300 g smantana
-200 g ciuperci feliate
-patrunjel verde (eu am avut congelat)
-1 ceapa medie
-2 oua (galbenusuri)
-2 linguri de pesmet alb
-3 linguri de unt
-sare, piper

Modalitate de preparare:
Taiati carnea si ceapa cubulete. Puneti intr-o tigaie la incins cele 3 linguri de unt si adaugati ceapa si carnea.Lasati putin sa se rumeneasca apoi adaugati ciupercile.
Le caliti aproximativ 5 minute, adaugati patrunjelul tocat si jumatate de pahar de apa, condimentati cu sare si piper.Lasati sa scada apa putin si intre timp pregatiti amestecul de smantana cu cele doua galbenusuri de ou si doua linguri de pesmet. Luati tigaia de pe foc si puneti tot continutul intr-un vas de yena.Pe deasupra adaugati amestecul de smantana.
Dati la cuptor pentru aproximativ jumatate de ora. Pofta buna!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu